Bloggen

Ik vind het zo leuk dat bloggen.  Alles wat ik denk, voel, meemaak ik schrijf alles op. Soms een vrolijke, af en toe een zware, en een enkel keer een droevige. Op verschillende sites post ik mijn blog. De commentaren op mijn blog zijn dan ook heel divers. Van vrolijk, positief, steunend en lovend, tot zeer negatief, afkeurend, en corrigerend. Allen helemaal prima en soms zelfs fijn omdat je daar ook weer van leert.

Nu een maand en 23 blogs later, kijk ik trots naar wat ik heb bereikt. Het doet mij heel goed om van me af te schrijven, het helpt mij om dingen beter uit te leggen aan mijn omgeving. Super fijn voor mij natuurlijk.

Vorige week kreeg mijn bloggen een nog heel andere betekenis. Eén waar ik enorm trots op ben en die ik graag even wil delen met jullie.

Op mijn blog ‘oordeel nu eens niet’ kreeg ik een reactie via Yoors ( een website voor o.a. bloggers zeker een bezoek waard) van een dame. Zij vertelde dat ze mijn verhaal heel herkenbaar vond, en dat mijn woorden precies dat weergaven wat zij voelde. Ze bedankte me en zou later mijn website eens beter bekijken.

Een paar dagen later kreeg ik van haar een email. Ze beschreef dat ze mijn hele website had bekeken, alles had gelezen en ze zo ontroerd was. Ik beschreef haar leven schreef ze. Zij had zoveel moeite om haar omgeving uit te leggen wat haar gevoel was. Ze kon daar zelf niet de juiste woorden voor vinden. Door mijn blog te lezen voelde ze zicht begrepen, ze was niet meer alleen. Ze vroeg mij of zij delen van mijn blog mocht gebruiken om haar omgeving de gevolgen van chronisch ziek zijn uit te leggen. Natuurlijk mocht ze dat. Gebruik wat je gebruiken kunt vertelde ik haar.

Ik kon mij geen mooier compliment wensen. Dit was een van de redenen waarom ik begon met bloggen. Al zou er maar 1 iemand zijn die er iets aan heeft dan was het al een succesvolle blog voor mij. En natuurlijk was ik al heel trots op de blog, mede door de reacties van iedereen die ik mocht ontvangen. Maar deze reactie deed me zoveel.

Daarom wil ik via deze blog even iedereen laten weten dat ik zo dankbaar ben dat jullie mijn blog lezen, trots ben op iedere reactie die er op komt, en zo blij ben dat ik dit kan doen.

Dank allemaal voor de tijd die jullie nemen om mijn blog te lezen.

XD 

 

4 Comments

 • Piet Liedorp 4 mei 2017 Reply

  Mooi Donna

 • Rob 4 mei 2017 Reply

  Top Donna.

 • Tamara 4 mei 2017 Reply

  Vooral doorgaan

  • Donna Meerveld-Buhl 11 mei 2017 Reply

   Doen we zeker mop x

Geef een reactie

5 × 4 =