Over mij

Welkom op mijn website,

Ik ben Donna Meerveld-Buhl 44 lentes jong en getrouwd met Ben, bonusmoeder van Kevin(15) en Diantha(10). We wonen in Haarlem samen met 3 katten. Ik ben officieel nog werkzaam bij Gall & Gall ( al 25 jaar), maar sinds 2 jaar ziek thuis. Ik ben bezig met twee studies, doe vrijwilligers werk bij Humanitas, en heb een super fijne vrienden kring.

.

Deze website ben ik in eerste instantie begonnen voor mijzelf. De dagelijkse strubbelingen met mijn aandoeningen is niet altijd even makkelijk en vaak heb je ook niet de behoefte om iedereen bij te praten over de huidige stand van medische zaken. Via facebook deed ik zo af en toe wel een update plaatsen over artsen bezoeken, of een rotdag maar het voelde toch een beetje als klagen. Ik wilde toch iets met mijn verhalen en begon veel te schrijven in een soort dagboek op de PC.  Na een goed gesprek met mijn Ben, kwam ik tot de conclusie dat er best veel dingen waren die niemand eigenlijk van je weet. Ik besteed de meeste tijd alleen en maak veel avonturen mee die ik weinig deel met andere. Er heerst soms best ook onbegrip en soms zelfs wantrouwen over mijn ziektes. Niet dat ik daar zelf mee zit, dat is iets wat mij echt niet meer raakt dat is hun probleem vind ik.

Maar dagelijkse dingen, keuzes die ik moet maken, tegenslagen, belemmeringen, grappige ontmoetingen, wat ik zoals doe op een dag etc. daarover praat ik niet zo vaak. Vooral de tegenslagen en belemmeringen zijn vaak moeilijk voor een ander te begrijpen.

Door dit gesprek ben ik begonnen met een blog, wat een verademing om mijn verhalen te delen met andere, en wat een leuke reacties kreeg ik. Al snel (in 2 dagen) had ik ruim 200 bezoekers gekregen, en het voelde goed. Heel goed. Het verschil met facebook is dat de mensen er nu voor kunnen kiezen mijn verhalen te lezen.

Met een vriend besprak ik mijn blog en al snel was het idee geboren voor een website en ‘SO the story begins’.Zie hier mijn website.

De site is bedoeld voor iedereen die het wil lezen, er zullen mede patiënten zijn die zich herkennen in sommige situaties, er staan informatie links op en mijn eigen verhaal. Later in het jaar zal er een samenwerking komen met informatie pagina’s van de diverse patiëntenverenigingen zodat ik ook nieuws kan plaatsen over de laatste ontwikkelingen van de aandoeningen. Maar bovenal is het een website waar ik mijn belevingen plaats. Iedere patiënt is anders en een ieder heeft zijn eigen methodes voor omgaan met je ziektes. Medische informatie in de blogs zijn puur voor mijn persoon van toepassing. Namen in mijn blogs vermeld ik niet met uitzondering die van mijn gezin.

Reacties, informatie, commentaar mag je zeker plaatsen op mijn site, maar beledigingen, grof taal gebruik of onzin zal ik per direct verwijderen. Informatie over artsen, behandelingen en of privé zaken kun je opvragen via het contact formulier.

Ben je het niet eens met de inhoud jammer dan koekenpan het is mijn verhaal.

Veel plees plezier.

XD