Narcissen

 

Bloedprikken vandaag, moest eigenlijk gister maar ik vond lunchen met een vriendin veel leuker. Dus moest ik vandaag wel. Anderhalf uur wachttijd, maar goed je zit droog. Naald erin en tot volgende week.

Het is een redelijke goede dag vandaag dus ik besluit boodschappen te gaan doen. Dit keer voor meer dagen. Ik vereerde vandaag de Liddle, de Vomar, de turkse winkel en de apotheek met mijn bezoek. Ik doe dit in etapppes en fiets na elk bezoek eerst naar huis om daar de spullen op te ruimen. En even een minuutje pauze te nemen.

Op weg naar huis na mijn laatste bezoekje aan een winkel zag ik overal narcissen staan en dat geeft je een heerlijk lente gevoel. Ik krijg een lach op mijn gezicht en fiets naar huis. Ik weet dan al dat het niet goed is die lach, die vrolijke bui want dat betekend nog meer doen dan ik van plan was.

Thuis aangekomen, boodschappen opgeruimt, de afwas gedaan, wasmachine aan gezet. En weer even zitten.

Nee ik moet en zal narcissen in huis halen. Dus hup weer op de fiets en naar de bloemenstal. Vrolijk, voldaan thuis gekomen. Bloempjes in de vaas. Met een bakje koffie op de bank. Dood en dood moe natuurlijk.

Maar zo ontzetend gelukkig met mijn bosje narcissen.

XD

Geef een reactie

3 × 1 =