Maandag Blues

 

Veel mensen hebben een maandag blues.  Het weekend nog in de benen, en het werk wat gedaan moet worden. Met frisse tegen zin weer aan een nieuwe week beginnen. Mensen denken dat ik dat niet heb, ik ben ten slotte alle dagen thuis, hoef niks , heb geen werk druk etc.,  daar vergissen ze zich in.  De weekenden zijn voor mij vaak intensief, omdat je een gezin hebt plan je veel zaken samen in het weekend, je gaat minder snel even een uurtje liggen of iets voor jezelf  doen. Vaak zijn we dan ook met z’n viertjes thuis dat betekend meer afwas, meer was en meer op te ruimen in huis. Nu moet ik zeggen dat ik heel veel hulp krijg van mijn gezin, maar ik wil ook graag nog veel zelf doen.

Maandagen zijn voor mij net zo druk als een ander daarmee.  Nadat iedereen de deur uit is voor school en werk, is het voor mij wassen, opruimen, bedden luchten, rondslingerende spullen opruimen etc etc, vaak staan er nog dokter of ziekenhuis bezoekjes op de planning en sinds kort natuurlijk mijn studie. Maandag is lesdag, vanaf 11uur college online. Dan zorg ik ervoor dat alles voor die tijd gedaan is. College volgen tot 14 uur.

Al met al dus best een drukke dag, vaak probeer ik de middag vrij te houden zodat ik even lekker wat voor mezelf kan doen na een enerverend weekendje.  Na de klusjes even heerlijk op de bank met mijn series. Bones, CSI, the Blacklist. Even lekker het hoofd leeg en het lijf rust.

XD

Geef een reactie

achttien + tien =